San Diego

Lämnade idag San Francisco. Tog BART från Civic Center till SFO. Därefter ca 1 timmes flyg till SAN. (Det måste varit medvind då den var utsatt till att ta 1,5 timmar). Blev sedan hämtad på flygplatsen av volontären Rich som bor i Seattle och som kommer ned till San Diego för att hjälpa hikers i ett par veckor. Jag anlände till Scout & Frodos, legendariska ”trail angels” i San Diego, som tar emot 25-30 hikers i sitt eget hus dagligen i mars-maj. Jag blev välkomnad av Scout och fick en 12 minuters rundtur i huset. Skrev upp mig för att åka med till Adventure16 outdoor-butik kl 13 och sedan att kl 15:40 åka till AT&T butiken för ett USA SIM-kort. Middag sedan med lite info från Scout. Därefter samtal och umgänge med de andra som ska starta PCT. Träffade två svenskar som startar imorgon

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s