PCT Dag 8

Tentsite mile 114.9 – Tentsite mile 134.8 – Vandrat 19.9 miles/32 km

PCT dag 8 video update

Mycket uppför idag till Mikes place. Molnigt. Skön temperatur att vandra i. Kom till Mikes place. Ett väldigt speciellt ställe. Ett hus högt uppe på berget. Ganska mycket skrot runtomkring. Flera andra vandrare hade samlats runt lägerelden. 3 från Brasilien och två amerikaner samt Scott som sköter stället under PCT bubblan. Scott förklarade hur stället funkar, var ”the crapper house ligger” och var jag kan hämta läsk och öl. Ölen var dock slut. Scott bjuder på läsk och öl samt även pizza senare på kvällen. Det förväntas dock att man donerar en slant. Man kan även fylla på vatten ur gårdens tank.

Mikes place vattentank

Jag drack en cola och åt min medhavda lunch. Chiapudding som fått ”cold soaka” i min rygga under dagen. Sedan beslutade jag mig för att vandra vidare och inte stanna kvar till pizzan som dom andra gjorde.

Trail magic

Drygt 2 mile uppför innan det började luta nerför. Passerade lite trail magic. Kom fram till tältplats vid kl 18:30. Ingen annan där. Första natten jag sover ensam på en tältplats. Lagade middag, Linsgryta på svarta linser samt la i lite tonfisk. Reste tält innan det blev mörk vid 20.

Tältplats

Imorgon blir det Paradise Café!

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s