PCT Dag 18 – Zero in Big Bear Lake

Vandrat 0 miles/0 km – Zero day!

PCT Dag 18 – Video update

Vaknade i mitt rum på Knights Inn. Såg att jag hade myror i sängen. Jag måste byta hotell! Läste på lite om alternativ. Jag hade igår varit för kall för att göra det. Läste på i asthecrowsflies.org dokumentet som jag sparat i min dropbox. Vintage Inn ska vara ett bra och ”hiker friendly” hotell. Så jag bestämde mig för att gå dit för att kolla om det fanns ledigt rum.

Åt frukost på Teddy Bear, hash browns, ägg, pannkaka, juice och kaffe. Träffade Reed från San José där. Honom har jag träffat både i Julian och Idyllwild tidigare. Så det var kul att prata en stund.

Breakfast at Teddy Bear

Gick sedan till Vintage Inn. Där en trevlig receptionist skrev in mig och jag fick ett fint rum för $54. Hon informerade också om att kl 10 så kör dom till supermarket Vons 3 km bort, om jag behöver handla. Då kl var 9:40 så gick jag till mitt rum och lämnade tvättpåsen där. Tvätten fick vänta tills senare.

Utsikt från parkering Vons

Fick skjuts av Damond till Vons tillsammans med Goose och Adam, som jag första gången träffade uppe på San Jacinto peak. Handlade mitt resupply där och fick skjuts tillbaka av Damond kl 11:30

Gick sedan till tvättomaten och satte igång en maskin med kläder. Därefter gick jag till Big Bear Hostel för att hämta min låda som jag skickat dit från Idyllwild. Träffade Tim och Richard där. Gick tillbaka till Tvättomaten och torkade mina kläder. Därefter till Vintage Inn och lämnade låda och kläder. Tog mig sedan till Knights Inn för att hämta min rygga och checka ut. Kändes väldigt skönt att lämna det stället.

Gick till Vintage Inn. Fixade med mina saker. Torkade tältet. Uppdaterade på Internet. Vilade.

Gick sedan på kvällen ut för att äta middag. Åt två middagar. Först pizza och öl på Saucy Mamas och därefter pasta och öl på Oakside. Tog sedan en öl på Big Bear Brewing Company

Pizza&beer
Pasta&beer

Hem till hotellet skjuts ut till PCT är bolade med Damond kl 8:00 imorgon. Gjorde iordning och förpackade all mat. Packade ryggsäcken så att allt är klart för att sticka iväg på morgonen.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s