Tjänsledighet beviljad! / Leave of absence approved!

Direkt efter nyår, andra veckan på jobbet så tog jag mod till mig och pratade med chefen om mina planer. Jag var nervös inför reaktionen. Jag hade även förberett en liten text på et A4 papper om hur jag tänkt mig semester/tjänstledighet. Min chef hade en väldigt positiv inställning och tog emot det hela mycket bättre än jag hade väntat mig. I mitt värsta scenario så var det att dra fram kortet om uppsägning, vilket inte behövdes. Efter mötet med min närmsta chef så fyllde jag i den formella tjänstledighetsansökan och skrev på och lämnade in den 17 januari. Den 24 januari fick jag tillbaka den beviljad och påskriven av VD samt personalchef. Det gick ju otroligt smidigt :). Nu har jag ledighet beviljad fram till den 7/10. Vilket är 5 månader och ger att jag har 157 dagar på mig. Den genomsnittliga thru hikern tar 149 dagar på sig. Så det är görbart på denna tid. Jag kommer dock ha delmål. Första målet blir att klara första veckan i öknen. Kommer jag igenom öknen och Sierras så kommer jag vara mer än nöjd. Vilket kanske då är någon gång i juli. Resten skulle vara en bonus. Men det blir till att stämma av en månad i taget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s