PCT Dag 57 – Pinchot Pass

Tent Site 797.4 – Tent site mile 808.7 – Vandrat 11.3 miles

Vaknade 5:30. Började vandra 6:30. Fin snöfri vandring. Underbart vackert.

Vi passerade en hängbro. Därefter genom White fork river.

Jag var först på stigen. Plötligt så såg jag en björn 20 m framför mig. Jag backade undan. Det var en björn till ovanför. Dom tittare på oss och vädrade. Vi gjorde ljud för att skrämma dom. Dom verkade inte rädda. Tillslut sprang den ena. björnen iväg och den andra klättrade upp i ett träd.

Mer och mer snö och tillslut bara vandring på snö. Lunch vid en frusen sjö.

Vi tog oss över Pinchot Pass. Lätt vandring på snö ner på andra sidan. Passerade ett tält och därinne var Maps! Han var snöblind! Otäckt. Kan nu endast vandra på natten och har 18 miles för att ta sig ut på närmaste stället.

Vi slog läger vid en frusen sjö. Otroligt vackert.

Vi diskuterade morgondagens plan. Dom flesta vill ta det lugnt och inte göra Mather pass. Det är 8 miles till toppen och man måste göra den tidigt. Innebär att man måste vakna kl 2. Bara Fireballs vill göra det. Jag kunde tänka mig det, men det är nog bäst att ta det lugnt för mig med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s