PCT Dag 97 – Nero i Mount Shasta

Cabin Creek Trailhead mile 1485 – I-5 & Soda creek road mile 1501.2 – Vandrat 16.2 miles

Lämnade lägret innan kl 7 före Guy&Adi och Machine.

Vandring ner till motorvägen. Machine och dom andra passerade mig. Dom ska till Dunsmir, men jag har bokat ett rum på Best Western i Mount Shasta som har ett större utbud samt att jag behöver vilan och lyxen av en schysst hotell. Behöver även ett bra Wi-fi för att ladda upp filmer mm.

När jag närmade mig motorvägen så fanns en lapp med telefonnummer till Knightwing som skjutsar personer. Jag ringde honom och han hämtar om 30 min och kör mig till mount Shasta för $20.

Checkade in på hotellet. Tog en dusch. Gick sedan ut på byn, som ligger fint nedanför berget Shasta. Byn har en gammal charmig main street, men den ser tyvärr ut att vara under förfall. Många tomma hus/lokaler. Jag åt en pizza till middag på Say Cheese Pizza. Gick sedan till en supermarket och handlade juice och två apelsiner. Därefter till hotellet.

På hotellet gick jag sedan ned till jacuzzin, satt där typ i 2 timmar. Underbart skönt. Pratade med en kvinna som var i shasta på en spirituell retreat med en fransktalande grupp med personer från Kanada, Schweiz och Frankrike.

Upp till rummet. Gjorde sedan internet till sent. Mycket bra wi-fi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s