PCT Dag 101 – Nero in Etna

Tent site mile 1577.3 – Etna summit trailhead mil 1599.7 – Vandrat 22.4 miles

Kom iväg vid 6:30. Lämnade lägret sist av alla. Passerade Machines tält efter 4 miles. Skönt väder idag.

Machine

Machine passerade mig sedan. Jag kom ner till Trailhead tillsammans med Guy&Adi. Vi stod länge vid vägen och liftade. Ingen trafik. Det kom fler vandrare ner till vägen. Tillslut kom två pickup trucks och plockade upp alla. Vi fick sitta på flaket. Ner till Etna.

Etna är en charmig gammal stad med mycket gamla byggnader och historia. Jag tog mig bort till Etna Motel. Machine och jag hade tänkt dela ett rum. Fick ett meddelande av Machine att alla boenden i stan var fulla och att det är att campa i stadsparken som gäller.

Jag gick bort till Paystreak Brewing och åt en veggieburgare och en Ceasarsallad samt drack två öl därtill. Gick sedan bort till parken där jag träffade Machine och Pace samt flera andra vandrare.

Etna är en riktigt ”hiker friendly” stad. I stadsparken har dom ordnat med allt som en vandrare behöver. Wi-fi, laddstation, dusch och toaletter. Jag slog upp mitt tält. Vi drack några öl som vi köpt på Rays food place.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s