PCT Dag 107

Interstate Hwy 5 mile 1718,7 – Tent site 1730.1 – Vandrat 11.4 miles

Vaknade tidigt i mitt rum på hostel, men klev inte upp förrän vid kl 7. Tog en dusch. Gick upp i köket och åt frukost, tog bland gratismaten. Flingor och mjölk. Åt med Tinkerbell och Silver. Sinatra kom sedan upp och jag fick en äggmacka av honom.

Packade ihop mina saker. Tog det lugnt. Sinatra och jag fick sedan skjuts av ett ungt tyskt par som var på bilsemester, upp till köpcentrum. Vi gick till Shop n Kart och handlade. Vi handlade mat så att vi kunde skicka två lådor framåt till ställen i Oregon.

Sinatra och jag tog en Uber tillbaka till hostel, där vi sorterade och packade om maten. Sedan en Uber ner till stan och en affär som kan skicka paket. Det är lördag så posten är stängd.

Det tog en del tid på print and parcel affären innan vi fick till rätt lådor.

Vi gick sedan upp till sportaffären där jag bytte in mina Darn tough socks och köpte även ett till par. Jag hade tappat mitt andra par tidigare efter Mt Shasta.

Sinatra och jag tog en öl innan vi tog en Uber upp till Trailhead.

Vi vandrad upp till Pilot rock, där Sinatra bjöd mig på en öl som han burit med sig.

Vandring sedan till tältplatsen, där det fanns många andra hikers. Nästan alla kända ansikten. Det var kul att träffas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s