PCT Dag 128

Sheep Lake mile 2200.1 – Trout Lake Creek 2224.3 – Vandrat 24.2 miles

Fin ganska lätt vandring under dagen

Vandrade med Sinatra och Cloudreader. Regn kom på kvällen och vi slog läger innan mörkret. Åska och blixtar och ösregn. Jag vaknade kl 21:15, men för mig kändes det som mitt i kolsvarta natten. Jag vaknade av att det rann in vatten i mitt tält. Liggunderlaget var dygnsurt. Tyvärr hade jag satt upp tältet i en lågpunkt. Beslutade mig för att sätt på mig regnkläderna, packa ihop och flytta tältet till en bättre plats. Fick till det tillslut och kunde somna igen. Som tur var klarade sig min sov quilt bra.

Trail Angels!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s