PCT Dag 135 – Mike Ulrich Cabin

Mike Ulrich Cabin & Stream mile 2347.5 – Unused Dirt Road mile 2371.3 – Vandrat 23.8 miles

Mycket vandring genom skog. En del magisk utsikt. Kul gäng som vandrar med 3 grupperingar. Jag, Sinatra och Cloudreader. Syrrorna Masterbraider och Ripper samt Wiki. Cro, Bird och Towns. Fireballz och Bibs (Det var överraskande och kul att träffa på dom två på leden idag)

Trail Magic vid mile 2364.6 av Not Phil Collins och Not Phils Dad. Blåbärspannkakor med Nutella samt öl och cola.

Bird vandrar i Crocs pga fel på skorna

Det började regna på kvällen. Slog upp tältet i regnet med Sinatra och Cloudreader.

5 kommentarer

 1. Hej du! HUr bra koll har du på vädret hela tiden. Dels när du är i någon stad och skall vandra dagen efter. Kollar du vädret noga då?…men även när du är ute och skall slå läger eller liknande. Kollar man vädret då?…och när du inte har nogon mottagning antar jag att du kan använda Garmin inReach,,,,hur bra är den på vädret?

  Gillad av 1 person

  1. Kollar vädret noga nu i Washington, men det verkar vara regn nu mest hela tiden…Kollade inte så mycket i mitten/norra Kalifornien då det var sol varje dag. Idag ska vi vandra ut i regn från vårt hotell. Garmin funkar bra med väderrapport.

   Gilla

 2. OK. Snabbt du svarar. Antar att du är nära någon stad/by och har täckning.
  Skall du verkligen börja jobba den 7:e? Du kommer inte att kunna ha ”vanliga” kläder eller ha vanliga tider…;-)

  Finns en del som pratar om detta efter man kommer hem från en lång Hike. Darwin har en riktigt bra video som förklarade läget väldigt bra. Intressant att höra hur det blir efter att ha varit ute i naturen och pratar bara med sådana som har samma intresse.

  Roligt att se att det ”samlas ihop” en massa hikers nu mot slutet som du har träffat under hela resan. Kämpa på nu och håll tempot i regnet

  Gillad av 1 person

  1. Vi äter frukost nu i byn Snoqualmie. Vandrar ut om en liten stund. Ja det är vanligt att få en post hike depression. Vi får se hur det blir när jag är tillbaka på kontoret.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s