Två år i USA och Kalifornien

Jag har bott två år av mitt liv i USA och då specifikt i San Fransisco Bay Area

Första gången var 1971-72. Då var jag 11 år och gick i 5:e klass. Min pappa arbetade som läkare på sjukhus i SF. Det var väl något slags utbytesår för honom. Vi bodde i Tiburon i Marin County med familjen på 5 st

Mitt andra år i USA var som utbytesstudent 1978-79. Då bodde jag med Hoovers, en Amerikansk familj och gick i High School som senior. Jag gick i skola i staden Livermore som ligger öster om “The Bay”. Huset låg sedan 14 miles ut på vischan från Livermore.

Kalifornien och SF, känns som hemma för mig. Jag kommer försöka skriva om mina år i USA mer i bloggen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s