Två år i USA och Kalifornien

Jag har bott två år av mitt liv i USA och då specifikt i San Fransisco Bay Area

Första gången var 1971-72. Då var jag 11 år och gick i 5:e klass. Min pappa arbetade som läkare på sjukhus i SF. Det var väl något slags utbytesår för honom. Vi bodde i Tiburon i Marin County med familjen på 5 st

Mitt andra år i USA var som utbytesstudent 1978-79. Då bodde jag med Hoovers, en Amerikansk familj och gick i High School som senior. Jag gick i skola i staden Livermore som ligger öster om ”The Bay”. Huset låg sedan 14 miles ut på vischan från Livermore.

Kalifornien och SF, känns som hemma för mig. Jag kommer försöka skriva om mina år i USA mer i bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s