PCT Dag 20 – Deep Creek Hot Springs

Tent site mile 292.4 – Bridge over Deep Creek mile 310.0 – Vandrat 17.6 miles/28,3 km

Vaknade sent. Kylig morgon. 5 grader varmt. Kom iväg vid 8:30. Hela dagen vandring nedåt längs bergsida i Deep Creeks dalgång. Träffade Solanne från Frankrike som tidigare skickat meddelande till mig på Facebook för hon trodde jag var fransman, för jag hade ett franskt namn.

Lunch
300 miles

Kom ned till Deep Creek Hot Springs. Varma källor med 5-6 naturliga pooler/hot tubs. Gick i och satte mig i en. Grymt skönt. Satt tillsammans med några lokalbor. Pratade med en som skulle åka till Spanien och hålla amerikansk ursprungsbefolkningritual, Dakotas. Intressant. Badade i 30 minuter innan jag fortsatte vandra. Gick inte så långt slog läger vid bron, nere på sandstranden vid Deep Creek.

Utsikt från min tältplats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s