PCT Dag 22 – Cajon Pass

Tent Site mile 335.6 – Tent Site 352.7 – Vandrat 17 miles/27.4 km

Hoppade över frukosten då jag endast hade 6 miles till McDonalds. Kom iväg vid kl 7. Fin vandring i spektakulärt landskap ner mot Cajon Pass. Idag var det fint väder och varmt. Äntligen!

Kom fram till McDonalds vid motorvägen vid ca kl 9:45. Det var deras frukostmeny som gällde då. Beställde äggmuffin, pannkakor, yoghurt och iskaffe. Jag satte med en stor trailfamily på 8-9 pers. Dom gick denna sträcka South bound.

Efter kl 10:30 serveras vanliga burgarmenyerna. Jag beställde då sallad, fiskburgare, pommes frittes, milkshake och en stor cola. Kom sedan iväg först efter kl 12.

Vandrade under motorvägen och järnvägen. Började sedan en lång stigning upp mot Wrightwood. Enligt Guthooks skulle det inte finnas vatten eller tältplats förrän långt upp på berget. Träffade på ett gäng. Fick två bananer av en tjej som plockat på sig en klase bananer från sin hotellfrukost. Hon ville inte bära så tungt längre så jag fick två.

Slim Shelley och jag

Satte på musik i lurarna och köttade uppåt. Fantastiskt vackert och underbar utsikt. Senaste veckan så har mycket vandring skett i moln. Härligt att äntligen kunna se långt. Vandring uppför gick bra. Började kolla efter tältplats. Kl var 18 och till en tältplats enligt Guthooks var det 2 timmars vandring. Hittade en perfekt platt gräsplätt kl 18:30. Skönt. Slog upp tältet och lagade middag. Linsgryta med tonfisk. Mums.

Min tältplats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s