PCT Dag 23

Tent Site 352.7 – Trailhead parking mile 369.1 – Vandrat 16.4 miles/26.4 km

Vaknade på min fina tältplats högt uppe på berget. En fantastisk soluppgång.

Vandringen fortsatte uppåt under dagen. Passerade ett område med skidliftar.

Kom tillslut fram till trailhead parkeringen, Inspiration point vid Highway. Det tog kanske inte mer än 30 sekunder efter det jag satt ut tummen tills jag fick lift ner till Wrightwood.

Det var Trail Angel Laurie som stannade och plockade up mig. Hon körde mig till Cedar Lodge Motel. Stället jag bokat dagen innan. Hon sa att jag kunde ringa imorgon om jag behövde tvätta.

Jag checkade in och lämnade mina saker på mitt rum. Jag gick där efter ut på den lilla byn. Gick ner till järnaffären Mountain Hardware och hämtade mina lådor. En som Nathan skickat och en som jag skickat från Big Bear Lake. Köpte läsglasögon eftersom jag tappat mina igår. Köpte ett par extra Darn Tough Socks och en bränslebehållare. Gick sedan till mitt rum och lämnade sakerna. Återvände sedan ut på byn.

Byn består bara av en vägkorsning med två gator egentligen. Jag gick mot den Mexikanska restaurangen. Träffade två andra hikers som var på väg åt motsatt håll och frågade vart dom var på väg. Dom var på väg till Yoddeler. Jag hängde på dit och tog ett par öl med Tuba och Water Hole. Åt en tallrik pomme frittes och sedan än mycket god veggie pizza. Gick sedan tillbaka till mitt rum och packade upp mina saker.

Strax efter kl 20 återvände jag till Yoddeler. Det är Memorial day weekend och fullt inne på puben och ett band spelar. Det är ett band som spelar Greatful Dead låtar. Jag tar en öl och lyssnar på bandet. Går sedan hem för att sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s