PCT Dag 26

Little Jimmy Campgrund mile 383.9 – Cooper Canyon campground mile 395.2 – Vandrat -11.3 PCT miles/ 18.2 PCT km. Gick fel två ggr samt PCT var avstängd på en sträcka. Total vandring idag 40 km/25 miles

Vandrade nedåt från camping platsen. Kom till en parkering vid vägen. Var inställd på att hinna ikapp Ron som jag SMSat med. Här tog jag tyvärr fel led. Då området ligger nära LA så finns det fler leder än PCT. Jag stack tyvärr och klantigt iväg med full fart åt fel håll med musik i lurarna. Vandrade i ca 1,5-2 timmar innan jag tog upp Guthooks och upptäckte mitt misstag. Det var en jobbig vandring tillbaka. Gjorde säkert 8-10 miles här i onödan. Kommer i fortsättningen ta upp Guthooks oftare.

Kom fram till stället där PCT är avstäng. Leden är avstängd på en sträcka för att skydda en grodart som är utrotningshotad. Här får man gå flera miles extra utefter en asfalterad väg. Tyvärr gick jag för långt på vägen och gjorde en extra mile även här.

Kom fram till Cooper Canyon Campground. Där var redan flera bekanta vandrare på plats. Soup, Smokey. Shower time och två kanadensare. Åt middag tillsammans. All mat sedan in i bear locker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s