PCT Dag 28

Tent Site mile 417.6 – North Fork Ranger Station 436.1 – Vandrat 18.5 miles/ 29.8 km

PCT Dag 28 – Video update

Vaknade uppe på berget vid soluppgång. Åt frukost och packade ihop. Vandrade ner till Mill Creek Fire Station och fyllde på vatten.

Sedan en vandring som började med 3 miles uppför, sedan mycket nedför, sedan uppför igen och som avslutades med nedför ned till Ranger Station.

Jag lagade lunch vid en liten fin bäck. Tog fram köket och kokade vatten och gjorde en färdigrätt. ”Cuban coconut rice with black beans”. Jag förberedde även middagen genom att lägga linsgryta i min cold soak burk. Lunchen åts tillsammans med några andra hikers. Tarzan, Eleven, Ohana och en kille till.

Kom fram till Ranger station där jag träffade Fredrik, svensken jag tidigare träffat på Baden-Powell.

Jag gick in till Ranger station. Där han som arbetar där också är trail angel. Därinne satt redan tre hikers och åt middag med Rangern. Radar, Tarzan och Eleven. Radar är en pensionerad marinkårssoldat och Rangern verkar oxå ha varit militär tidigare. Därav fick Radar och hans kompisar middag serverad. Jag köpte två läsk och 3 st chipspåsar av Rangern för $5 och fick 3 st morötter på köpet. Satt och och drack min läsk och åt mina chips medans jag lyssnade på de gamla militärernas historier från gulfkriget mm.

Gick sedan ut till picnic området och slog upp mitt tält och lagade middag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s