PCT Dag 30 – Nero at Casa de Luna

Hiker Heaven, Agua Dulce mile 454.5 – Casa De Luna mile 478.2 – Vandrat 23.7 miles/ 38.2 km

Vaknade kl 03:15 av att Hiker Heavens tupp gal. Somnade om men vaknade när han gal nästa gång. Packade ihop och lämnade Hiker Heaven vid kl 6 tillsammans med Ron.

Vi vandrade ned till restaurangen i byn som serverade frukost. Där åt vi frukost tillsammans med Radar, Tarzan, Eleven och Dale. Jag åt två ägg, hash browns, toast, pannkaka, två glas juice och kaffe. Gick sedan och handlade lite snacks på affären.

Frukost

Ron och jag kom iväg vid kl 8. Vandringen började längs vägen men fortsatte sedan längs leden uppför berget. Ron och jag åt lunch tillsammans. Jag tog lite längre tid på mig eftersom jag kokade lunch på mitt kök.

Gick sedan själv resten av dagen. Mycket stigning uppefter ett berg. Tung ryggsäck med 4.4 liter vatten och mycket mat. Gick lite segt på slutet. Bernard, fransman och Rob, tysk kom ikapp mig i rakt tempo. Jag hakade på dom. Det var mycket bra. Vi körde resten av sträckan tillsammans.

Vi kom ned till vägen och fick snabbt lift oC en äldre kvinna. Vi packade in oss fyra stycken med ryggor i hennes lilla bil. Även Magic Mike var med.

Vi kom fram till Casa De Luna, Hippie daycare som det kallas. Satte ner ryggorna och satte på oss Hawaii skjortor och fick Taco-sallad till middag. Den serveras varje kväll. Sedan var det utdelning av ”Class of 2019” bandanas. För att få en bandana så måste man utföra en dans fram till Terrie som delar ut dom.

Gick sedan och slog upp mitt tält i skogen bakom huset. Gick tillbaka och softade i en fåtölj fram till kl 22 innan jag gick tillbaka till mitt tält för att sova.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s