PCT Dag 33 – LA Aquaduct

Hiker Town mile 517.6 – Tylerhorse Canyon mile 541.5 – Vandrat 23.9 miles/ 38.5 km

PCT Dag 33 – Video update

Vaknade kl 3 och lämnade Hiker Town i mörkret tillsammans med Ron kl 4. Vi vandrade med våra pannlampor och kom ut på LA Aquaduct när det började ljusna. Vårt mål var att ta oss igenom Mojave öknen innan hettan mitt på dagen slår till.

Joshua trees in sunrise
LA Aqvaduct

Kom fram till Cottonwood creek & Faucet vid kl 11:30. Där finns en bro vid en bäck. Bron ger skugga. Vi var flera hikers som vilade under bron i flera timmar. Jag gav mig iväg och vandrade igen kl 16. Det var 6.6 miles stigning genom vindkraftsparken innan framme vid tältplats. Jag kände mig trött och vandringen gick tungt. Var framme vid kl 19 och satte upp tältet och lagade middag. Ron var redan där eftersom han lämnat bron mycket tidigare

Resting in the shade of the bridge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s