PCT Dag 34

Tylerhorse Canyon mile 541.5 – Tehachapi Willow Spring Road mile 558.5 – Vandrat 17 miles/ 27.4 km

Vaknade tidigt för att komma iväg kl 5. Ron punktlig som vanligt. Jag kom iväg kl 5:15.

Vandring uppför de första 8 milsen. Det gick bra eftersom värmen inte kommit än så tidigt på morgonen.

På toppen av berget så fanns en Water cache. Jag drack en liten flaska vatten. Vandringen fortsatte nedför mot en ny vindkraftspark. Värmen började trycka på. Jag började känna mig trött och sömnig. Ville hitta en skuggig plats att ta en powernap på. Det var svårt att hitta skugga. Men tillslut hittade jag en skuggig plats under en ensam tall. Jag la mig ned och sov i 10-15 minuter.

Tillslut kom vi ner till Willow Spring Road. Vi behövde inte lifta länge innan en man på väg hem från jobbet på cementfabriken stannade och plockade upp Ron och mig. Han hade en jätte stor Ram-truck och rökte cigarr hela vägen.

Vi blev avsläppta vid hotell SureStay by Best Western, där vi checkade in. Det var många andra hikers här på hotellet. Hotellet har även en hiker box.

När rummet blev klart gick jag upp och lämnade mina saker. Gick sedan till TK Pizza och drack två goda öl samt åt en pizza. Därefter gick jag tillbaks till hotellet och till poolen och satte mig i jacuzzin. Grymt skönt.

Åt sedan sushi med Ron till middag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s