PCT Dag 40 – Nero in Lake Isabella

McIvers Spring mile 643.8 – Walker Pass Campground mile 651.3 – Vandrat 7.5 miles/ 12.1 km

Jag vaknade tidigt och hade förberett frukost genom cold soaka min chiafröblandning. Så frukost och ihoppackning av tält och rygga gick fort. Jag var klar att vandra före Ron innan kl 5. Det är första gången.

Vi vandrade iväg i halvmörkret. Vi hade inte så långt till Walker pass, men vi ville vara där i tid då vi skulle bli hämtade av Dion (Bror till Laurie från Wrightwood) Kl 10.

Kom ned till Walker pass campground redan kl 8:30. Det var många tält där och dom flesta sov fortfarande. Det skulle bli trail magic där och sedan fest på kvällen. Rockets pappa skulle fixa. Ron och jag skulle dock ner till Lake Isabella.

Jag skickade SMS till Dion via min Garmin att vi var där redan och han svarade att han skulle vara där om 45 minuter. Vi gick ned till vägen. Dion dök upp och vi fick med oss även Muscels i bilen.

Efter att kört ned mot Lake Isabella så slog tanken mig att jag inte har minne av att ha packat in mina vandringsstavar i bilen. Jag bad Muscels kolla bakåt i skuffen. Dion körde av på sidan av vägen. Nej mina stavar var ej med och Dion var snäll att vända om utan klagomål. Väl uppe på campingplatsen så satt Lakes och en hiker till kvar vid bordet där vi först stannat och där fanns mina stavar lutade mot en stolpe!

Lakes sa, you got to have the trail name Poles now. Ja. Det kanske blir så.

Bilen vände åter ned mot Lake Isabella. Vi blev avsläppta vid Dions hus där Evonne tog emot. Eller som hon själv sa. You can call me mom. Hon är Dion och Lauries mamma.

Mom

Vi gjorde oss hemmastadda inne på glasverandan. Fick melon och ta öl i kylen. Dion åkte för att lämna Rocket och Muscle vid Vons supermarket.

När Dion kom tillbaka åkte vi till Kern River Brewing Company och åt lunch samt drack ett par goda öl.

Därefter iväg till Vons supemarket för resupply.

Tillbaks till huset för tvätt och dusch samt att gå över till Dions granne Gary och säga hej. Ron och jag ska bo i Garys stora trailer inatt.

Dion och Gary är gamla vänner sedan high school. Dom är i min ålder båda, och dom är retired. Ron slutade med fast arbete vid 54 års ålder. Bådas garage och tomter är fyllda av ”leksaker” bilar,båtar, campers motorcyklar (HD + offroad). Dion är ofta ute och fiskar och jagar.

Mom och Dion skulle på möte på kvällen. Ron och jag blev släppta vid mexikansk resturang där vi åt middag. Vi promenerade sedan hem till Dions hus.

Vid kl 20 gick Ron och jag till trailern för att sova. Det var två Queen size sängar som våningssäng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s