PCT Dag 44 – Zero Kennedy Meadows

Vandrat 0 – vilodag

Tältade vid Grumpy Bears. Gjorde min tvätt. Köpte lite mat, men jag har fortfarande för mycket mat. Den får inte plats i min björnburk. Jag får äta mycket innan Cottonwood pass då det är krav på att ha den.

Jag kände mig lite nedstämd och hade stor hemlängtan. Detta hade mycket att göra att Ron, min vandringskompis under ökensektionen av PCT lämnade på morgonen idag för att flippa upp till Cascade Locks och vandra Whashington norrut. Han tänker återvända till Kennedy Meadows senare för att vandra klart PCT när det är mindre snö och smältvatten i floderna. Nu har jag ingen att vandra med, så det känns inte kul idag.

Duschade och packade sen på kvällen ihop mina saker och liftade till General Store. I stort sett alla hikers gjorde det. Grumpy Bears kändes öde ikväll. Hos General store skulle det barbecue och ett liveband som spela.

Jag satte upp mitt tält vid General Store, men långt upp i skogen så att jag inte skulle störas av ljud. Det skulle även vara utebio vid General Store. Gjorde middag på mitt campingkök.

Gick ner en sväng till General store och pratade med andra hikers, lyssnade på bandet och drack en öl. Jag satt med gänget- Aquaduct man, Louise, Space Cowboy. Dom skulle vandra ut först i övermorgon, men jag vill börja imorgon. Det ser ut som om jag får börja ensam min vandring ut från Kennedy Meadows

4 kommentarer

 1. Kämpa på Thomas. Jag pratar mycket om dig på hemmaplan och följer med spänning din resa. Har redan börjat sälja in min egen PCT-22.

  Träffade du Ron bara så där eller är det någon du känner sedan innan och när du säger flipfloppa…vad menar du då? Hoppar han av och kommer tillbaks senare?
  Är Mt Whitney en del av PCT eller var det en egen avstickare som du gjorde för att återuppliva gamla minnen?

  Kör på nu. Borra ner huvudet och ta fram pannbenet. Jag är djupt imponerad.
  Thomas

  Gilla

  1. Ron träffade jag bara sådär, första dagen på vandringen. Man träffar många andra hikers hela tiden. I år är det mycket snö i Sierras och farlig vattenpassager. Så man ska alltid vara tillsammans med någon när man ska över vattendrag.

   Mt Whitney är en avstickare som dom flesta PCT hikers gör. Det är en 8 mile extra vandring upp till toppen (16 mile ToR)

   Många flippfloppar nu eftersom det är mycket snö och mycket vatten i vattendragen som då är svåra och farliga att passera. Med flippfloppa menas med att man hoppar fram, flippar till en annan sträcka och vandrar den och sedan ex. floppar tillbaka till Sierras i Augusti när förhållande är bättre. Man gör då hela PCT men i olika bitar. Kul att du planerar

   Gilla

 2. Hoppas du hittar stämningen igen! Vinkade av tjejerna till Malta häromdagen. Första soldagen blir G15 så solbränd att hon sitter hos doktorn nu… aoooch
  kram kusin GG

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s