PCT Dag 43 – Nero Kennedy Meadows

Tent Site 696.9 – Kennedy Meadows mile 702.2 Vandrat 5.3 miles/ 8.5 km

PCT Dag 43 – Video update

Ron började vandra vid 5. Jag kanske 15 min senare. Nu var det bara 5 miles in till Kennedy Meadows och det var ganska behaglig platt vandring i vackert landskap vid Kern river. Vi passerade 700 mile markern

Vi kom fram till vägen som leder in till Kennedy Meadows. Vi nådde fram till General store kl 7:30 och fick dom sedvanliga applåderna och jublet från dom andra hikers.

Vi åt frukost kl 8. Ron beslutade sig för att stanna och campa vid general store. Jag liftade ner till Grumpy Bears för att kolla det stället. Där finns det bättre internet och vegetarisk mat. Jag slog upp mitt tält där. Åt en vegetarisk burgare. Kollade in utrustning på Tripple Crown Outfitters samt hämtade ut mins paket. Kul att få ett paket från Sverige. Blev mycket glad av att öppna det och fick hemlängtan.

SMSade med Ron via min Garmin. Han funderar på att flippfloppa uppåt imorgon. Jag är dock inte lika sugen. Jag chillade resten av kvällen och åt en vegetarisk pizza till middag

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s