PCT Dag 52

Bullfrog Lake – Bishop. PCT exit mile 788.5 – Vandrat 7.3 miles

Ställde klockan på 4:20 för att komma iväg kl 5 med Fireballs och Bibs som bestämt att dom skulle starta då. Jag vaknade kl 4:50. Jag hade inte hört larmet. Packade ihop allt mycket snabbt. Dom var snälla och väntade på mig.

Vandrade uppför till Kearsarge Pass där vandring nedför till Onion Valley börjar. Vi träffade på John från Bakersfield på toppen. Han erbjöd sig att skjutsa oss tre till Independence. Han ändrade sig dock snart och sa att han kunde köra oss hela vägen till Bishop. Mycket generöst då det blir 80 extra miles för honom att köra. Vi lovade att bjuda honom på frukost på Dennys. Dreamcathcer dök nu också upp. Vi skulle då bli fem i Johns lilla bil.

Vi kom fram till parkeringen i Onion Valley och tryckte in oss i Johns bil. Vi fick alla sitta med våra stora ryggsäckar i knät. Jag där fram och dom andra tre i baksätet.

Vi kom fram till Dennys och slukade en mycket stor och god frukost för mycket hungriga hikers. Jag åt kanelpannkakor med glass, Omelett, milkshake, juice och kaffe.

Frank (Dutch oven) & Josha dök upp. Dom har beslutat sig för att flippa till Bridgeport.

Efter frukosten gick vi nedför main Street till Eastside Guesthouse & Bivy. Ett mycket fräscht och hiker friendly ställe.

Jag bokade in mig på ett eget micro room. Dom andra i bunk rooms med 6 bäddar.

På kvällen middag och öl på Mountain Rambler Brewery

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s