PCT Dag 76

Tent site 1053.2 – Carson Pass & Hwy 88 Mile 1076.9 – Vandrat 23.7 miles

Vaknade med solen. Fin vandring med mycket uppför. Vi fick mobiltäckning så jag stannade och gjorde lite internet och fejstajmade hem till Sverige.

Skön vandring genom skog. Sedan klättring upp över Carson pass. Jag fick ta på mig mina micro spikes vid ett par tillfällen för att komma förbi ett par branta snöpartier. Dom andra var redan långt före mig.

Kom ner till vägen. Mina kompisar hade slagit läger precis på andra sidan vägen. Vi hänge våra björnpåsar. Sinatra och Squid hade problem med sin. Deras rock bag fastnade i trädet och vi hade rätt kul åt dom när dom försökte få ned den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s