PCT Dag 77 – Nero South Lake Tahoe

Carson Pass & Hwy 88 Mile 1076.9 – Echo Summit Trailhead mile 1092 – Vandrat 15.1 miles

Klockan på ringning 4:30. Dom andra kom iväg redan vid 5:15, men jag kom inte iväg förrän 5:40.

Stigning först. Sedan lite platt och nerför. Kunde se Lake Tahoe. Vandring fortsatte sedan uppför och in i skog där det fanns en hel del snö. Så det var knepigt att hitta leden.

Jag var framme vid trailhead vid kl 11. Dom andra hade varit väldigt snabba och var där redan vid 9:30, dom hade redan fått lift av en Trail angel. Jag försökte ringa och SMSa några Trail angels från en lista som hängde på en stolpe. Men fick inget napp.

Två Section hikers kom oxå. Vi tre gick ut till vägen och liftade. Det dröjde inte länge förrän en bil stannade och vi fick skjuts in till South Lake Tahoe. Väl inne i centrum så fick jag se mina kompisar utanför Tahoe Sports Ltd. Dom hade försökt hitta Altra skor där men utan lyckat resultat. Tinkerbell, Spartan och Squid tänker lifta upp till Tahoe City för att köpa skor.

Jag tog en kaffe med Sinatra medans jag hittade ett hotell på hotels.com. Bokade in Station House Inn.

Gick sedan ned till hotellet och checkade in. Tillbringade resten av eftermiddagen i jacuzzin.

Vid femtiden gick jag upp till the village för att ta en öl med Sinatra och Squirell. Silver och Gypsy Rainbow anslöt oxå.

Sinatra, Spartan, Squid och Tinkerbell hade tänkt att ge sig ut på leden redan ikväll efter ha gjort sin resupply. Jag satt med dom till kl 20 utanför supermarket. Det kan nog bli knepigt för dom att få lift vid den här tiden.

Jag gick och åt pizza på Base Camp Pizza. Sinatra och Squid kom dit. Dom stannar i natt.

Sinatra sover hos Squirell och spartan, Squid och Tinkerbell trycker in sig i mitt hotellrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s