PCT Dag 87

Tent site mile 1232.1 – Tent site 1258.9 – Vandrat 26.8 miles

Vaknade av att stardust i tältet bredvid började packa ihop. Jag kom iväg innan Matrix och Gulliver. Dom kom ikapp mig sen.

Gulliver från Kanada (Indien)

Lång mycket varm vandring utför ner till Feather river fork. Matrix var redan där. Jag hittade en fin plats vid strandkanten vid några runda stenar där vattnet var lugnt. Jag tvättade mina kläder och mig själv i floden. Vattnet var grymt skönt och det svalkade fint i hettan. Jag åt sedan lunch där.

Pausen blev minst 2 timmar. Kom iväg på eftermiddagen då det började svalna. Lång klättring uppför. Vandrade till efter kl 20. Kom fram till tältplats där en kvinna med en hund redan tältade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s