PCT Dag 88 – Belden

Tent site mile 1258.9 – Belden mile 1286.8 – Vandrat 27.9 miles

Vaknade tidigt vid kl 4. Tog det lugnt i sovsäcken. Packade ihop mig tyst för att inte väcka kvinnan med hunden i tältet bredvid. Hon sov gott hörde jag på hennes snarkningar.

Jag passerade Matrix och Gullivers tältplatser. Lång vandring och på slutet galet många switchbacks ner till Belden. I Belden hade pågått en 5 dagars House/elektoniskmusik festival. Det var fortfarande en hel del folk kvar samt festarrangörer som höll på att packa ihop. En kille ropade på mig och frågade om jag vill haven kall öl. Jag mottog den tacksamt. Han var festivalarrangör från Marin County utanför SF. Han sa att jag kunde komma förbi igen och få fler öl senare Jag gick till restaurangen.

Åt middag. Matrix, Gulliver och Stardust anslöt senare. Jag och Gulliver gick sedan i mörkret iväg för att hitta en tältplats. Gick förbi killen med ölen och fick 3 st öl till. Gulliver och jag gick bort till trailhead och satte upp våra tält bredvid en pit toilet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s