PCT Dag 91 – Nero in Chester

Chester mile 1331.3 – Warner Valley camp mile 1350.3 – Vandrat 19 miles

Vaknade tidigt på mitt hotellrum och började gå igenom mina saker. Tvättade kläder, torkade av ryggan mm.

Antler Motel

Åt en god frukost på Cravings. Gick till posten och skickade en låda med saker framåt till Saeid Valley. Detta för att göra min rygga lättare. En s. k bounce box.

Frukost på Cravings

Gick sedan till Holiday market för att handla 4 dagars mat. Till hotellrum sedan för att packa ihop. Blev inte klar förrän 11:30. Något sen då Checkout time var 11.

Gick uppåt main Street för att lifta till trailhead. Stod utanför Dollar General i 20 minuter utan att få lift. Skicka ett SMS till Trail angel Sean som svara att han kommer och hämtar mig. Efter hans svar så stannade två bilar och frågade om jag behövde skjuts. Jag väntade in Sean som körde mig. Han berättade att han planerar att vandra PCT nästa år.

Satte full fart och började vandra kl 12:20. Plan var att hinna vandra 20 miles och vara framme till Warner Camp innan kl 20. Där har dom björnlådor så att man kan låsa in maten. I Lassen nationalpark får man inte tälta utan säker matförvaring.

Kom fram satte upp tältet. Åt middag i mörkret.

4 kommentarer

 1. Hej på dig! Kul att följa med på din resa. Speciellt roligt med filmerna. Roligt att höra vad som händer och sker på trailern. Får också svar på en del av alla mina frågor…som detta med filtreringen. Känns overkill med att filtrera uppe i Sierras med tanke på att det är så högt och att det precis har smällt.

  En fråga om ryggsäck. Vet att du har en ULA, men den finns väl inte i Sverige. Köpte du den på nätet utan att testa den innan eller kunde du prova ut den på ngt sätt? Ryggsäcken känns som den näst viktigaste ”prylen” efter skorna.
  Kämpa på nu…snart Oregon och ”lätt vandring”

  Gillad av 1 person

  1. Ja. Jag köpte den på nätet från USA i höstas. Grymt mycket i tullavgift. Den funkar. Men jag ångrar att jag inte beställde en med S-strap utan tog en med standard J-strap. Jag beställde en large. Du kan mejla ULA dina mått så får du en som passar.

   Gilla

   1. Och du har inga problem att få plats med alla prylar. Jag kommer att ta ett annat liggunderlag än dig som jag skall ha i bagen, men det kanskr är lugnt med utrymme?

    Gillad av 1 person

   2. Min ULA Circuit har räckt till för mig. Jag fick till och med plats med björnburken som krävdes i Sierras. Dom har en större modell oxå, Catalyst som en del har. Försök att minimera så mycket som möjligt. Det blir roligare att gå med en lätt rygga. Jag fortsätter att trimma ned min packning ständigt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s