PCT Dag 3 – Mount Laguna

PCT dag 3 – Freds canyon (32,0) – tent site (46,2) 14,2 mile/ 23 km

Vaknade tidigt men somnade om. Fixade frukost och packade ihop. Filtrerade vatten från bäcken. Ungdomar var mycket snabbare att ge sig av. Jag och två gubbar. (70 och Paul 56) var sist att lämna vid kl 8.

Kom till Mount Laguna som har restaurang, affär och dusch. Åt lunch, handlade och duschade. Tog bra med tid och började vandra igen ensam vid 16

Det är kallare väder på väg in och det blåser mycket. Kom till uttänkta tältplatsen, men där var det sjukt blåsigt, så jag gick vidare nedför berget. Hittade ett gång ungdomar tätandes på en äng där det inte blåste lika mycket. Kl ca 18. Slog upp tältet. Alla var inne i sina tält direkt eftersom den kraftiga blåsten. Det blev en påse Cheetos till middag, men jag är fortfarande mätt efter den stora lunchen

Publicerad i

,

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s