PCT Dag 4

Tent site mile 46.2 – Tent site mile 63.7. Vandrat 17.5 miles/25 km. Höjd 3900 fot

Vaknade strax innan 5. Kallt, mycket blåsigt och dimmigt. Såg att några andra redan packat ihop och dragit. Jag fixade frukost i tältet. Gröt och kaffe. Packade ihop och gav mig iväg strax innan 7

Dimma eller moln kanske då vi är uppe på 6000 fot, (nästan 2000 m). Mycket blött och kallt. Vandrade i detta väder med kall blåst hela dagen. Enda vattnet kunde vi fylla på i en tank för hästar vid Sunrise trailhead. Jag vandrade länge med Ron, 63 från Massachusetts.

Ron, 63
Water source

Jag stannade för lunch. Ett paket tonfisk smakade mycket bra. Jag hittade nog det enda vindstilla ställer på hela dagen för lunchen och då solen även tittade fram och värmde ett tag, så somnade jag gott och sov middag ca 30 min.

Tillslut började det gå nedåt till en liten vindstilla dal med några tältplatser. Såg två andra tält, men Ron verkade ha vandrat vidare 4 miles till nästa tältplats. Jag beslutade mig för att stanna kl var bara 16 och solen tittade fram lite bland molnen, så jag tog det lugnt, lyssnade på musik och satte upp tältet.

Lite senare dök gruppen (trail family!) med ungdomar upp och gjorde mig sällskap vid tältplatsen. Dom flesta av dom har nu oxå skaffat ”Trail names”. Mayor, Yardsale, Silver, Buddy och Melissa utan. Får se om jag får något. Har fått ett par förslag som jag inte gillar. Senare dök Zack (från Oregon) upp oxå.

Lagade middag. Det blev En blandning av Ris, misosoppa, refried beans, ost, olivolja, chilipeppar. Smakade mycket gott!

Umgicks med dom andra men kröp ned i sovsäcken vid 18:30, somnade vid ca 19:30

Publicerad i

,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s