PCT Dag 12 – Zero Day in Idyllwild

Zero day in Idyllwild

Vaknade i min sköna säng. Tog det lugnt innan jag gick iväg till tvättomaten för att tvätta mina kläder. Växlade en 5-dollar sedel till quarters så att jag kunde köpa tvättmedel och starta maskinerna.

Tvättomaten i Idyllwild

Handlade lite snacks på vägen hem. Facetajmade med min dotter ca en timme för att hjälpa henne med matten inför prov.

Gick sedan och handlade mat och hämtade mitt paket på posten. Köpte Apelsinjuice och apelsiner som jag var sugen på. Gick sedan hem och lagade lunch i min ”stugas” kök. Linsgryta mums. Drack ca 1 liter juice till. Gjorde lite internet uppdateringar.

Idyllwild

Gick sedan och kompletteringshandlade lite till. Ägg, 1 avocado, buljongtärningar.

Gick tillbaka till mitt rum och tog det lugnt resten av eftermiddagen. Fick meddelande från min trailfamily av ungdomar att dom nu kommit till Idyllwild. Dom är så gulliga och skriver att dom saknat mig under de dagar som jag vandrat ifrån dem sedan Eagle Rock. Det är Yardsale, Silver, Buddy, Beerback och Mayor. Alla är mellan 25-30. Men dom ser att jag ingår i Trailfamilyn! Vi bestämde att ses på Brewpub

Me, Mayor and Beerback
Yardsale, Silver and Buddy
Dinner

Det blev ett glatt återseende på Brewpub, där vi drack öl och åt middag tillsammans. Vi uppdaterade varandra om senaste dagarnas vandring mm. Dom har nu även gett mig ett Trail name. Det började som Big Purple efter min lilafärgade ryggsäck. Sedan nedkortat till Big P. (Blir lätt associerat till nått annat. Hehe). Nu är det enbart nere i BP (BeePee). Vi får se om det sätter sig

Tillbaks till min stuga vid kl 20.

3 kommentarer

 1. Mysigt för dig att ha en trailfamily. Du får väl suga på BeePee. Om de lär känna dig bättre kanske det blir något annat.

  Gillad av 1 person

 2. Bra berättelser Thomas.
  en sak som slår mig är att det inte är några jättesträckor som du går. beror det på att det tar tid att knalla eller att man behöver ta det lugnt för att orka hela PCT… eller hänger det ihop att det finns vissa ställen man stannar på?

  kämpa på å namne
  Säll

  Gillad av 1 person

  1. Man ska ta det lugnt i början 🙂 Det har lite med hur mycket uppför det är också, samt att man tajmar vissa ställen. Jag är ganska nöjd med att gått mer än 20 miles ett par dagar i rad

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s