PCT Dag 14

Tent site mile 187.5 – Tent site (Faucet) 205.7 – Vandrat 18.2 miles/29.3 km

Väldigt kall och blåsig natt högt uppe på Fuller Ridge (8668 fot/2642 m) men jag var varm i min sovsäck. Det 2 grader varmt och regn när jag vaknade. Var inte sugen på att kliva upp och ur mitt tält. Lagade gröt och åt frukost i sovsäcken.

Packade ihop och började vandra nedåt i det kalla regnet i regnkläder. Lång vandring nedåt hela dagen och det var inte förrän på slutet som regnet lättade och vi äntligen fick liter sol. Jag vandrade hela dagen med ett gäng kompisar, 4 män i min ålder, som är ute på ”Section hike” av PCT fram till Big Bear.

Passerade 200 mile marker

Slog läger vid ”the faucet” som är sista vattenkällan innan en lång sträcka i öknen börjar. The blåser mycket men inte så kallt om man jämför med natten innan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s