PCT Dag 15

Tent Site (Faucet) mile 205.7 – Mission creek tent site mile 226.2 – Vandrat 20.5 miles/33 km

Började vandra vid kl 7:15. Kom ner till motorvägs viadukten där det fanns trail magic. Tog en cherry Coke och en apelsin.

Träffade fyra hikers där som började sin sektionsvandring av PCT där. ( träffade på dom sedan under resten av dagen). Fyllde inte på något mer vatten i water cachen under bron. Skönt lagom varmt vandringsväder men blåsigt som det kanske sig bör när man ska passera vindfarmen.

Stannade ej heller på vindfarmens kontor och fyllde på vatten. Går inte åt mycket vatten nu, men jag drack ju en cherry Coke 🙂

Åt lunch vid en liten bäck med bra flöde av vatten. Den var ej listad på Guthooks. Åt nu min avocado som jag köpt i Idyllwild och burit med mig över berget. Hade tänkt och ätit den igår men det blev aldrig av. La in avocado i en tortilla tillsammans med hummusröra. Det var en riktigt god lunch.

Vandrade sedan vidare. Mycket stigning sedan motorvägen, men kom sedan ner till White Water River. Där jag svalkade fötterna och tvättade strumporna. Gick sedan lite fel, då leden är bortspolad. Jag följde den uttorkade flodfåran för länge. Fick sedan gå tillbaka en bit för att hitta PCT igen.

Sedan en vacker vandring i ökenbergen. Uppför och genom dalar och uppe på krön. Kom sedan ner till Mission Creek där jag slog läger. Det var många andra som campade där. Somnade i månljus. Nära fullmåne nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s