PCT Dag 16

Mission creek tent site mile 226.2 – Mission Camp mile 239.9 – Vandrat 13,7 miles/22 km

Fullmåne hela natten. Vaknade till och trodde det var snö utanför men det var bara dom vita stenarna som lyste vitt i månljuset

Kokade gröt och kom sedan iväg kl 07:10. Det var en tuff och jobbig vandring längs med mission creek där leden var bortspolad och man fick gå på den uttorkade flodbäddens grus och stenar. Ibland kom man fel och fick gå tillbaka efter att kollat GPS/Guthooks kartan. Det var stigning uppför hela dagen. På slutet blev leden bättre men det var många nedfallna träd efter brunnen skog att ta sig runt eller över. Så vandringen gick långsamt idag.

Besköt att slå läger tidigt när jag kom fram till Mission Camp. Kl var bara 15:30 men här är sista vattenkällan på 16 miles och det känns alldeles för tufft att ge sig ut på denna kväll.

Slog läger och lagade middag tillsammans med Tim, Seeker (Richard), Maple och en kvinna till. Vi hade en trevlig middag vid picnicbordet som fanns på denna campingplats. Tim och Seeker är två herrar i min ålder från Atlanta, Gerorgia. Maple är en ung tjej från fransktalande Kanada.

Vädret har nu slagit om och blivit väldigt kallt. Det blev kring nollan på kvällen med risk för minusgrader på natten. Alla kröp in i sina tält/sovsäckar tidigt. Det var skönt att bli varm i sovsäcken. Jag somnade vid 19:30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s