PCT Dag 35 – Zero day in Tehachapi

Vandrat 0 miles/km

Vaknade och gick ned till hotellfrukosten vid kl 7. Den var bra.

Tog sedan en Lyft till postkontoret som ligger utanför stan. Ron åkte till doktor för han har ont i benet. Befarar shin splints (benhinneinflammation). Jag skulle på posten hämta Rons resupply box samt skicka en låda till Kennedy Medows till mig själv. Jag vill bli av med mina micro spikes som väger tungt i ryggan. Behöver inte dom nu.

Från posten så gick jag tillbaka till stan.

Dumpade Rons box på mitt hotellrum. Packade ner mina skitiga kläder och vandrade ca 1 mile för att handla. Efter att ha handlat gick jag till tvättomaten och laddade en maskin. Medans maskinen gick, så gick jag till Henrys Cafe och åt en bönburgare till lunch. Gick sedan tillbaks till tvättomaten och torkade mina kläder.

Lunch

Tillbaka till hotellet gick jag ner till poolen och chillade i jacuzzin med dom andra hikers. Bla Polar Bear (San Jose), Energizer (Tyskland), Sallad (Canada) , Twinkle (England) och Louise (Australien)

Kl 18 gick jag och Ron och åt middag på TK Pizza. Jag åt en Spaghetti Marinara och en Ceasar Sallad och drack två goda öl.

Öl-listan
Mina incheckningar på Untappd syns där

Därefter tillbaka till hotellrummet för att packa ihop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s