PCT Dag 42

Tent Site 672.8 – Tent Site 696.9 Vandrat 24.2 miles/ 38.8 km

Jag sov skönt och länge. Vaknade inte förrän kl 5 när Ron lämnade lägret. Jag låg kvar i sovsäcken och lagade frukost i soluppgången och njöt av utsikten.

Kom inte iväg förrän kl 6. Första delen av vandringen gick nedför genom skog. Det blev mer och mer ökenlikt framåt dagen. Tänkte ta en siesta vid kl 12 i skuggan när jag var klar med sista klättringen. När jag kom till toppen fanns det dock ingen skugga. Alla träd var döda. Dom hade dött i en brand sannolikt för flera år sedan. Fick fortsätta vandra 4 miles i värmen tills jag kom ner till en fin bäck och kunde vila och svalka mig i vattnet. Jag fick höra av andra hikers att Ron lämnat bäcken för en timme sedan och skulle vandra 2-3 miles till en tältplats.

Efter vilan så vandrade jag fram till tältplatsen och slog läger med Ron

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s